11.07.2014 «Γονείς και Εκπαιδευτικοί σε Διάλογο» από τη Δρ. Αλεξάνδρα Κακουλίδου

Στις 11 Ιουλίου 2014 στις 18.00, στους χώρους της Τράπεζας Stadtsparkasse (Ungererstr.75, Raum KOF 11) η Δρ. Αλεξάνδρα Κακουλίδου, Διευθύντρια του Κέντρου Σχολικής Συμβουλευτικής παρουσίασε το πρόγραμμα «Triple P». Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε γονείς και εμπεριέχει ιδέες και προτάσεις για την υποστήριξη της παιδικής ανάπτυξης και της σχέσης Γονέων και Παιδιών, καθώς επίσης και για την καλύτερη επικοινωνία με παιδιά που παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε το Ίδρυμα Παλλάδιον στο πλαίσιο της 10ης Ελληνοβαυαρικής Πολιτιστικής Ημέρας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, το Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης στο Μόναχο (Κέντρο Σχολικής Συμβουλευτικής), το Σύλλογο Γονέων Μονάχου, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Βαυαρίας και την Ακαδημία για την Επιμόρφωση και Μετεκπαίδευση Εκπαιδευτικών και Στελεχών Διοίκησης Ντίλιγκεν.